Over ons

Innoveren is iets waar Gebr. De Leeuw B.V. volledig voor open staat. Dit is een streven wat elk jaar weer invulling krijgt. Zo is er een werkschip, volledig elektrische veerpont, waterzuiger en grondzuiger ontwikkeld. Deze allemaal onder eigen beheer. We zijn trots dat we dit kunnen waarmaken en helemaal omdat onze keuzen hand in hand gaan met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo vinden we het erg belangrijk bij te dragen aan ons 'groen' imago. CO2 Reducerende oplossingen krijgen de voorkeur en dat is dan ook te zien in onze ontwikkelingen. Wij zijn er dan ook trots op u te kunnen informeren dat we in het bezit zijn van: Kwaliteit Management Systeem ISO 9001:2015, VCA Veiligheid Gezondheid Milieu, CO2 prestatieladder niveau 5 en de BRL 7000. Dankzij de inspanning van alle Gebr. de Leeuw B.V. medewerkers zijn we in staat de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten en systemen te waarborgen, en staan we garant voor de manier waarop we met het milieu en onze omgeving omgaan. 

Wie zijn wij

Wat in 1977 begon als een verhuurbedrijf van grondverzetmachines is uitgegroeid tot een gerenommeerd aannemersbedrijf in de Grond-, Weg- en Waterbouw. 

Voor Gebr. de leeuw staat het omzetten van de aangedragen projecten, voor ons uitdagingen, in een perfect eindresultaat, centraal. Doordat we zelf het eigen personeel opleiden en materieel en oplossingen creëren is het streven naar een perfect eindresultaat realistisch. 

Het bieden van service staat voor ons centraal. Uiteraard geldt dit niet alleen tussen de aangedragen werktijden, maar staan we 24 uur per dag klaar voor de klant. Niet alleen de klant maar ook belanghebbenden van projecten verdienen informatie. Om dit te realiseren proberen wij communicatief zo veelzijdig mogelijk te zijn. Zo bieden we per project een inlogmogelijkheid aan, zodat informatie en het verloop van het project te volgen en vinden zijn. Natuurlijk zijn we buiten de projecten om ook 'sociaal' te vinden, namelijk op Facebook. Deze pagina is te bezoeken voor iedereen die interesse heeft in Gebr. de Leeuw.