Wie zijn wij

Wat in 1977 begon als een verhuurbedrijf van grondverzetmachines is uitgegroeid tot een gerenommeerd aannemersbedrijf in de Grond-, Weg- en Waterbouw. 

Voor Gebr. de leeuw staat het omzetten van de aangedragen projecten, voor ons uitdagingen, in een perfect eindresultaat, centraal. Doordat we zelf het eigen personeel opleiden en materieel en oplossingen creëren is het streven naar een perfect eindresultaat realistisch. 

Het bieden van service staat voor ons centraal. Uiteraard geldt dit niet alleen tussen de aangedragen werktijden, maar staan we 24 uur per dag klaar voor de klant. Niet alleen de klant maar ook belanghebbenden van projecten verdienen informatie. Om dit te realiseren proberen wij communicatief zo veelzijdig mogelijk te zijn. Zo bieden we per project een inlogmogelijkheid aan, zodat informatie en het verloop van het project te volgen en vinden zijn. Natuurlijk zijn we buiten de projecten om ook 'sociaal' te vinden, namelijk op Facebook. Deze pagina is te bezoeken voor iedereen die interesse heeft in Gebr. de Leeuw.