Wij leveren kwalitatief en hoogwaardig straatwerk.

Wegenbouw

Wanneer je werkzaam bent in de wegenbouw, heb je niet alleen oog voor techniek en materiaal, maar ook voor de totale uitstraling van het straatbeeld. Er is bij wegwerkzaamheden altijd een omgevingsmanager aanwezig, die als aanspreekpunt fungeert en zorg draagt voor een nette en veilige locatie. Daarnaast bieden we bij ieder project een inlogmogelijkheid aan. Betrokkenen en omwonenden kunnen op onze website inloggen met een toegestuurde code, waarna ze op de hoogte worden gebracht van alle ontwikkelingen van het desbetreffende project.

Herinrichting van bestaande wegen en het aanbrengen van bestrating

Het herinrichten van bestaande wegen en het aanbrengen van bestrating in nieuwe wijken, met welk gewenst materiaal dan ook, behoren tot onze wegwerkzaamheden. Bij Gebr. De Leeuw bestraten we waar mogelijk machinaal, dit ontneemt een behoorlijke fysieke last van onze stratenmakers. We hebben zowel kleine als grote machines, die allen wendbaar zijn, waardoor we niet alleen in ruime, maar ook in de smalste en drukste straten optimaal kunnen functioneren. Hulpstukken zoals klemmen en de benodigde egalisatiebalken worden in eigen beheer ontwikkeld en ingezet.

De inrichting en uitstraling van het straatbeeld verandert per jaar. Zo zijn er tegenwoordig veel meer verkeersremmende maatregelen zoals (verhoogde) kruisingen en drempels. Dit vergt enige aanpassing qua bestratingstechniek, iets waar wij ons personeel intern voor opleiden. Een waterpasserende bestrating in combinatie met een waterbergende fundering behoort ook steeds vaker tot de wens van gemeentes. Dit heeft vanzelfsprekend te maken met het veranderende klimaat en het feit dat er steeds meer water in een steeds kortere tijd op de straten valt. Een bestrating die deze vele hoeveelheid optimaal geleidt en een fundering die het water bergt en afvoert, zijn dan automatisch onmisbaar.